Aanmeldproces Cluster 2

Doelgroep: OUDERS en PROFESSIONALS
Alles over het aanmeldproces bij het cluster 2 onderwijs

In samenwerking met de vier cluster 2 instellingen: Auris, Kentalis, Viertaal en Vitus Zuid organiseert Stichting TOS-Centraal een informatieve avond voor ouders en andere geïnteresseerden.

Programma:

  • Het webinar begint met een algemeen deel waarin je alles te horen krijgt over het aanmeldproces bij cluster 2, daarbij gaat het onder andere over de arrangementen die er zijn en de richtlijnen die gelden om toegelaten te worden tot dit type onderwijs.
  • Daarna lichten medewerkers van de vier cluster 2 instellingen elk in een aparte zoomkamer de aanmeldprocedure van hun organisatie Zo krijg je een compleet beeld van hoe het aanmeldproces er uit ziet binnen het cluster 2 onderwijs in jouw regio.

Heb je tijdens het webinar vragen? Geen probleem! Via de chat kun je direct je vragen stellen.
Note: Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk maandag 17 april.

De kosten voor deelname aan het webinar bedragen €5,= per persoon.  Wij hopen je te ontmoeten online op 18 april!

PS. Ter voorbereiding van het webinar zouden deze instanties graag vanuit de deelnemers horen welke vragen jullie hebben, zodat daar in het webinar aandacht aan besteed kan worden. Wil je je vragen mailen voor uiterlijk 10 april naar info@toscentraal.nl.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Details

Onderwerp: Webinar – Aanmeldproces Cluster 2 onderwijs
Georganiseerd Door: TOStips.nl
Aanvang: dinsdag 18 april 2023, 19:30
Duur: 40 minutes
Current Timezone: Europe/Amsterdam

Note: Terugtel tijd is gebaseerd op je lokale tijdzone.